Διακόσμηση του διαδρόμου της Εκκλησίας: 5 Ιδέες


Το περπάτημα της νύφης στον διάδρομο της Εκκλησίας θα πρέπει να είναι μοναδικό και αξέχαστο. Είτε αναφερόμαστε στο διάδρομο μέχρι την πόρτα της Εκκλησίας, είτε στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και στις δύο περιπτώσεις πρέπει όλα να είναι τέλεια. Μην ξεχνάτε ότι την ώρα που ξεκινά ο γάμος, όλη η προσοχή των καλεσμένων θα είναι στραμμένη εκεί.

#1: Τα Ροδοπέταλα

Ποια νύφη δεν θα ήθελε να περπατήσει πάνω σε ροδοπέταλα πηγαίνοντας στον αγαπημένο της; Τα ροδοπέταλα είναι μία κλασική και ρομαντική διακόσμηση για τον διάδρομο της Εκκλησίας. Προσθέστε μία σύγχρονη πινελιά στον διάδρομό σας, δημιουργώντας ένα μοτίβο ή ένα μονόγραμμα με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων. Τα ombre λουλούδια και ροδοπέταλα είναι ένας ακόμη τρόπος για να δημιουργήσετε έναν διακριτικό, αλλά εκπληκτικό διάδρομο. Στρώστε πολλά ροδοπέταλα μαζεμένα, ή απλά βάλτε μερικά διάσπαρτα στις άκρες του διαδρόμου. Τέλος, μία άλλη ιδέα είναι να βάλετε ένα παρανυφάκι μπροστά να πετά ροδοπέταλα την ώρα που εσείς περπατάτε.

 

Διάδρομος στρωμένος με λευκά ροδοπέταλα.

 

#2: Οι Καρέκλες

Αν θέλετε να κρατήσετε τον διάδρομό σας καθαρό, μπορείτε να διακοσμήσετε τις καρέκλες που βρίσκονται δίπλα από αυτόν για να προσθέσετε στιλ στην τελετή σας. Δέστε φύλλα κατά μήκος της πλάτης των καθισμάτων και στολίστε με λουλούδια και κορδέλες. Από την άλλη, μπορείτε να γεμίσετε μικρά βαζάκια με πολύχρωμα μπουκέτα και να τα κρεμάσετε στις ακριανές καρέκλες ή να στρώσετε ροδοπέταλα στο πλάι τους.

 

Βαζάκια με λουλούδια στις καρέκλες του διαδρόμου.

 

#3: Τα Κεράκια

Χρησιμοποιήστε κεράκια για να φωτίσετε τον διάδρομο της Εκκλησίας. Τα κεριά είναι μία κομψή και προσιτή πρόταση για τον διάδρομο του γάμου σας. Συνδυάστε διάφορα μεγέθη και φροντίστε να τα ταιριάξετε με λουλούδια για ένα παραμυθένιο σκηνικό. Βάλτε τα κεράκια σε διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος του διαδρόμου, ή δημιουργήστε ένα μονοπάτι με λευκά κεράκια για να «καθοδηγήσετε» τους καλεσμένους σας.

 

Κεριά κατά μήκος του διαδρόμου της Εκκλησίας.

 

 

#4: Τα Φανάρια

Τραβήξτε την προσοχή με υπέροχα φαναράκια στον διάδρομο της Εκκλησίας. Τα φανάρια δείχνουν όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τη νύχτα για κάθε στιλ γάμου. Μπορείτε να τα κρεμάσετε από δέντρα σε έναν υπαίθριο γάμο ή από στύλους με γάντζο στον εσωτερικό διάδρομο της Εκκλησίας. Τα φανάρια δεν εξυπηρετούν απλώς την διακόσμηση του γάμου, βοηθούν παράλληλα και τον φωτισμό, δίνοντας μία ρομαντική νότα στο σκηνικό. Συνήθως προτιμούνται μαύρα ή ολόλευκα φανάρια για τη διακόσμηση του διαδρόμου. Τα μπεζ φαναράκια είναι μία ακόμη καλή επιλογή.

 

Μαύρα φανάρια με λευκά κεριά.

 

#5: Η Ιστορία

Τέλος, σε μία τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας, μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ προσωπικό και στη διακόσμηση του διαδρόμου της Εκκλησίας: μπορείτε να πείτε μια ιστορία. Γράψτε κάτι σημαντικό κατά μήκος του διαδρόμου. Μπορεί να είναι ένα αγαπημένο απόσπασμα της κλασσικής λογοτεχνίας ή απλά μία φράση που είναι σημαντική για εσάς, για τη σχέση σας και θέλετε να γίνει κομμάτι του γάμου σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν αυτή την μικρή λεπτομέρεια τόσο, όσο κι εσείς.

 

Κείμενα κατά μήκος του διαδρόμου.

 

Πέντε όμορφες ιδέες για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας την ώρα που περπατάτε στον διάδρομο της Εκκλησίας. Εσείς, ποια θα διαλέξετε;

Βάσια Καττή