5 Δημιουργικές ιδέες για έναν γάμο του 2021


Πάντα σας μιλάμε για τις κορυφαίες τάσεις στους γάμους, με τις πιο δημιουργικές ιδέες που μπορούμε να βρούμε και λατρεύουμε να το κάνουμε κυρίως με το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς. Ποια θα είναι τα μεγαλύτερα trends του 2021? Ποια νυφικά θα είναι τάση? Έχουμε νέες ιδέες αναφορικά με τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης?

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 5 ιδέες, σκέψεις, τάσεις, που ανυπομονούμε να δούμε στους γάμους του 2021. Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, τα πιο χρήσιμα μυστικά μας. Εν συντομία, αυτές είναι οι ιδέες που μπορούν να αναβαθμίσουν τη μέρα σας από έναν «όμορφο γάμο» στον «γάμο της χρονιάς»! Γιατί όχι? Πάρτε ιδέες και ενσωματώστε τις πιο δημιουργικές από αυτές στη μεγάλη μέρα.

 

#1: Αφήστε την τέχνη να σας εμπνεύσει

Αφήστε την τέχνη να σας εμπνεύσει

Η τέχνη είναι ένα μεγάλο θέμα στους γάμους φέτος. Από προσκλητήρια με μοναδικά logos και εντυπωσιακές δημιουργίες για την τελετή και τη γαμήλια δεξίωση, τα ζευγάρια φέτος αναζητούν έμπνευση για τη μεγάλη μέρα για να δώσουν μία αναπάντεχη τροπή σε ένα παραδοσιακό γαμήλιο décor. Μπορείτε να πάρετε τέτοιου τύπου ιδέες από εκθέσεις τέχνης, galleries και fashion shows.

 

#2: Ετοιμάστε ένα θεματικό pre-party

Ετοιμάστε ένα θεματικό pre-party

Ασχέτως με το στιλ του γάμου σας, σκεφτείτε να κάνετε κάτι λίγο πιο δημιουργικό σε ένα θεματικό pre-party. Για events τέτοιου τύπου, έχουμε δει ζευγάρια να κάνουν πίτσα parties, movie nights, μπάρμπεκιου parties... Ό,τι στιλ και αν διαλέξετε, να θυμάστε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο dress code, να επιλέξετε ιδιαίτερη διακόσμηση για το χώρο και να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο vibe που απαιτεί η περίσταση (για παράδειγμα τοποθετώντας τραπέζια πικνίκ για το μπάρμπεκιου). Ένα θεματικό pre-party είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε τους καλεσμένους σας να ανυπομονούν για τη μεγάλη μέρα.

 

#3: Κάντε μία τολμηρή στιλιστική επιλογή

Κάντε μία τολμηρή στιλιστική επιλογή

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, σκεφτείτε να κάνετε μία τολμηρή στιλιστική επιλογή. Και τι καλύτερο από το να αποχαιρετίσετε το κλασικό λευκό νυφικό? Σίγουρα, δεν πρόκειται για νέο concept -έχουμε δει πολλές φορές χρωματιστά νυφικά τα τελευταία χρόνια- αλλά το 2021 η τάση είναι ελαφρώς διαφορετική. Οι ημέρες των παστέλ χρωμάτων στα νυφικά έχουν φύγει για τα καλά. Αντ αυτού, οι νύφες φέτος μπορούν να επιλέξουν ένα έντονο, τολμηρό χρώμα που ταιριάζει με τη χρωματική παλέτα του γάμου, ή που έχει μια ιδιαίτερη σημασία για εκείνες. Μας αρέσει πολύ το κίτρινο-χρυσό φόρεμα της φωτογραφίας! Εσείς, θα το τολμούσατε?

 

#4: Διακοσμήστε με ταπετσαρία

Διακοσμήστε με ταπετσαρία

Είναι γνωστό ότι μία ταπετσαρία μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο του σπιτιού -το ίδιο ισχύει και όταν χρησιμοποιείται σε έναν γάμο. Φέτος, περιμένουμε να δούμε πολλά ζευγάρια να χρησιμοποιούν ταπετσαρία σε κεντρικά σημεία της γαμήλιας δεξίωσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε πίσω από το νυφικό τραπέζι ή ακριβώς εκεί που βρίσκεται η πίστα, πίσω από τον dj ή πίσω από τον μπουφέ. Θα μεταμορφώσετε μία απλή αίθουσα και θα δείξετε τη δημιουργική σας πλευρά.

 

#5: Οργανώστε έναν γάμο φιλικό προς το περιβάλλον

 Οργανώστε έναν γάμο φιλικό προς το περιβάλλον

Είναι πολύ πιθανό ο γάμος σας να είναι και το πιο μεγάλο event που θα διοργανώσετε. Καθώς επιλέγετε το μενού, αλλά και τα διακοσμητικά στοιχεία που θα αναβαθμίσουν τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, είναι σημαντικό να σκεφτείτε και το περιβάλλον και να πάρετε όλες τις αποφάσεις με σύνεση. Αποφύγετε το πλαστικό. Ανακυκλώστε ό,τι μπορείτε και χαρίστε ό,τι δεν θέλετε και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και αλλού. Η λίστα συνεχίζεται για όσους ενδιαφέρονται. Μην ξεχνάτε, ότι ο γάμος είναι η πεμπτουσία της αγάπης και του ενδιαφέροντος,  μην παραλείψετε, λοιπόν, να δείξετε και λίγη αγάπη για το περιβάλλον.

 by Βάσια Καττή