Αυτές ήταν οι αγαπημένες τάσεις των wedding planners για το 2017


Είτε παντρευτήκατε το 2017, είτε παρακολουθήσατε τους γάμους συγγενών και φίλων, σίγουρα θα διαπιστώσατε κι εσείς ότι ήταν μία διασκεδαστική χρονιά για να γιορτάσει κανείς την αγάπη και τον γάμο. Οι γάμοι του 2017 ήταν πιο εκκεντρικοί από ποτέ, ενώ τα ζευγάρια δεν φοβήθηκαν να δοκιμάσουν νέα χρώματα, υφές, διακοσμητικά στοιχεία. Στη συνέχεια, θα βρείτε τα trends που λάτρεψαν περισσότερο οι wedding planners.

#1: Εντυπωσιακά Προσκλητήρια

Το 2017, τα ζευγάρια δεν έμειναν στα κλασικά γαμήλια προσκλητήρια. Αντίθετα τόλμησαν και προτίμησαν πιο εντυπωσιακές προσκλήσεις. Είναι πολύ σημαντική η πρώτη εντύπωση, αφού με αυτήν δίνετε στους καλεσμένους σας να καταλάβουν το γενικότερο vibe του γάμου σας. Με ένα ξεχωριστό προσκλητήριο θα καταφέρετε να δείξετε στους συγγενείς και τους φίλους σας την προσωπικότητά σας σαν ζευγάρι, ενώ παράλληλα θα τους δώσετε μία πρώτη γεύση από την μεγάλη μέρα.

 

#2: Photo Walls

Τα περισσότερα ζευγάρια γνωρίζουν ότι πολλοί από τους καλεσμένους τους θα θέλουν να ποστάρουν φωτογραφίες από το γάμο στα social media. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, το 2017 ήταν μεγάλη τάση οι κατάλληλα διακοσμημένοι τοίχοι στη γαμήλια διακόσμηση, που χρησίμευαν ως το τέλειο background για τις φωτογραφίες! Μπορείτε να διαμορφώσετε κάποιο σημείο στον χώρο που θα κάνετε το πάρτι του γάμου όπως εσείς επιθυμείτε και να παροτρύνετε τους συγγενείς και τους φίλους σας να βγάζουν φωτογραφίες εκεί. Οι... κολλημένοι με το Instagram θα ενθουσιαστούν -και δεν είναι λίγοι!

 

#3: Κατοικίδια

Η ενσωμάτωση των αγαπημένων κατοικίδιων του ζευγαριού στον γάμο τους ήταν τάση το 2017, την λατρέψαμε και ελπίζουμε να τη δούμε να συνεχίζεται και το 2018. Απλά οι νυφούλες θα πρέπει να έχουν το νου τους όταν ο αγαπημένος τους τετράποδος φίλος πλησιάζει το νυφικό τους και να θυμούνται ότι ο μικρούλης μπορεί να ενθουσιαστεί πολύ ή και να αγχωθεί μπροστά σε όλον αυτό τον κόσμο. Μερικά παιχνίδια και μεζεδάκια μπορούν να βοηθήσουν το κατοικίδιό σας να ηρεμήσει. Για την τελετή, καλό είναι να έχετε συνεννοηθεί με κάποιον στενό σας φίλο να κρατάει το μικρούλι σας. Καλό είναι επίσης το κατοικίδιο να βρίσκεται στον χώρο της τελετής (εφόσον επιτρέπεται) τουλάχιστον μισή ώρα πριν αρχίσει να συγκεντρώνεται ο κόσμος, ώστε να συνηθίσει τον χώρο και να νιώθει λίγο πιο άνετα.

 

#4: Φυσικό, Γήινο Ντεκόρ

Οι φετινοί γάμοι ήταν γεμάτοι ντεκόρ εμπνευσμένο από τη φύση -φύλλα, φρούτα, καρποί, κλαδιά, ενσωματώθηκαν στους γάμους του 2017, στα centerpieces, τις μπουτονιέρες, στις γαμήλιες τούρτες, παντού... Η πρασινάδα στον χώρο, τα ξύλινα τραπέζια και, γενικότερα, η ρουστίκ διακόσμηση ήταν μεγάλη τάση, πράγμα που βοήθησε τους γάμους να γίνουν πιο ατμοσφαιρικοί και ίσως λίγο παραπάνω όμορφοι. Σε συνδυασμό με τα λουλούδια, το γήινο ντεκόρ έδωσε ένα παραμυθένιο feeling στους γάμους του 2017. Άλλωστε, με τη βοήθεια της φύσης, ένας χώρος μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφωθεί, να αλλάξει εντελώς και να γίνει το ιδανικό εκείνο μέρος στο οποίο θα θέλετε να γιορτάσετε την μεγάλη σας αγάπη.

 

Σας άρεσαν οι μεγάλες τάσεις στους γάμους για το 2017? Θέλετε να ενσωματώσετε κάποια και στον δικό σας γάμο?

 

by Βάσια Καττή