Αυτά που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε το θέμα του γάμου σας


Πριν λίγα χρόνια εμφανίστηκε μια νέα τάση στο εξωτερικό: ο θεματικός γάμος. Πλέον, η επιλογή ενός θέματος γάμου θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της οργάνωσής του κι εδώ στην Ελλάδα. Επιλέξτε ένα θέμα για το γάμο σας και οργανώστε τα όλα, από τα προσκλητήρια μέχρι και το ταξίδι του μέλιτος, με βάση το θέμα αυτό. Και επειδή ξέρουμε ότι οι πληροφορίες που βρίσκετε στο διαδίκτυο μπορεί να είναι απεριόριστες, εδώ θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να κατασταλάξετε στο σωστό θέμα για τη μεγάλη μέρα.

Οι τάσεις στους θεματικούς γάμους και η προσωπικότητα του ζευγαριού

Οι τάσεις στους θεματικούς γάμους

Όταν μιλάμε για τον σχεδιασμό της ημέρας του γάμου σας, θα πρέπει να αποφεύγετε τις τάσεις και να στρέφεστε περισσότερο στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Τα ζευγάρια θέλουν να δημιουργούν κάτι μοναδικό για τους καλεσμένους τους, μια εμπειρία που πραγματικά αντανακλά αυτό που είναι και γεμίζει τον χώρο με στοιχεία από τις προσωπικότητές τους. Φυσικά, αναγνωρίζουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να μην επηρεάζεστε από τη μόδα, ωστόσο η προσωπικότητα σε έναν γάμο είναι το παν.

Ο μινιμαλισμός και η πρασινάδα είναι τα σταθερά αγαπημένα μας αυτή τη σεζόν και συνδυάζονται υπέροχα. Το λευκό συνδυάζεται τέλεια με αυτό το θέμα. Είναι φρέσκο, όμορφο και σύγχρονο. Και έτσι έχει στιλ και προσωπικότητα κάτι που κατά τα άλλα είναι «τάση».

 

Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν τη μέρα σας

Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν τη μέρα σας

Ο πιο βασικός παράγοντας που θα επηρεάσει το θέμα σας, είστε εσείς. Επομένως, αντί να ψάχνετε μόνιμα για ιδέες online, ρίξτε μία ματιά στο σπίτι σας, στη ντουλάπα σας, στον χώρο σας γενικότερα και σκεφτείτε τι είναι αυτό που βλέπετε και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Αυτό θα πρέπει να είναι το επίκεντρο την ημέρα του γάμου σας. Τόσο στη διακόσμηση, όσο και στα συναισθήματά σας.

Και ο χώρος της δεξίωσης παίζει τεράστιο ρόλο. Τα χρώματα και η διακόσμηση θα πρέπει να κολακεύουν τον χώρο και να προσθέτουν ομορφιά στο σκηνικό. Αν ο χώρος σας είναι γενικά ουδέτερος, τότε αποτελεί τον ιδανικό καμβά για ένα περιπετειώδες θέμα γάμου και τολμηρά χρώματα. 

Ωστόσο, αν ο χώρος σας είναι ήδη γεμάτος χρώματα και μοτίβα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ένα θέμα που ταιριάζει σε αυτό το σκηνικό, ώστε να υπάρχει αρμονία τη μεγάλη μέρα. 

 

Social media: Όνειρα vs πραγματικότητα

Social media: Όνειρα vs πραγματικότητα

Τα social media αποτελούν μία καταπληκτική και πλούσια πηγή έμπνευσης και καθοδήγησης στη διάρκεια του σχεδιασμού ενός γάμου. Υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες εικόνες, ωστόσο θα πρέπει να είστε σε θέση να ξεχωρίζετε πότε οι εικόνες αυτές είναι υπερβολικά ονειρικές για να γίνουν πραγματικότητα. 

Όλοι ξέρουμε, βαθιά μέσα μας, πως αυτά που βλέπουμε πολλές φορές είναι πιο όμορφες εικόνες αυτών που θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα. Πάντα μπορείτε βέβαια να βρείτε στα social media ένα θέμα που θα θέλατε για τον γάμο σας και να προσαρμόσετε τη διακόσμηση έτσι ώστε να μοιάζει όσο περισσότερο γίνεται σε αυτές τις «μαγικές» εικόνες. Και, που ξέρετε, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ακόμη καλύτερο!

 

by Βάσια Καττή