Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στον γάμο σύμφωνα με το Pinterest


Αν θέλετε να μάθετε τι σχεδιάζουν να κάνουν όσες φίλες και γνωστές σας παντρεύονται σύντομα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να στραφείτε από το Pinterest. Μάλιστα, κυκλοφόρησε την έκθεσή του για τις τάσεις του 2017, η οποία μετράει τη δημοτικότητα μιας τάσης ανάλογα με το πόσο συχνά αναζητείται και ας πούμε απλώς ότι το γαμήλιο look πρόκειται να γίνει αρκετά πιο απλό, με την καλή έννοια. Δείτε στη συνέχεια τι είναι στην τάση τώρα.

#1: Εντυπωσιακά σκουλαρίκια

Εντυπωσιακά σκουλαρίκια

Οι σημερινές νύφες ψάχνουν κοσμήματα που θα εντυπωσιάσουν και, ειδικότερα, σκουλαρίκια που θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Να σημειωθεί ότι οι αναζητήσεις για τα μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια αυξήθηκαν κατά 67%. Όπως, άλλωστε, γνωρίζετε κι εσείς, ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να αναβαθμίσει μια γυναίκα την εμφάνισή της είναι φορώντας statement σκουλαρίκια. Σκουλαρίκια λαμπερά τα οποία φοριούνται με ένα λιγότερο εντυπωσιακό νυφικό. Σκουλαρίκια που φτάνουν κάποιες φορές μέχρι τους ώμους και που τελικά με ένα κόκκινο κραγιόν και μόνο συνθέτουν το απόλυτο σύγχρονο look. Επιλέγοντας μάλιστα ένα flashy και faux σκουλαρίκι-πολυέλαιο καταφέρατε μόλις να ξεχωρίσετε με μια λύση οικονομική. Και, αυτόματα, το βλέμμα όλων πέφτει στο πρόσωπό σας!

 

#2: Έξω οι ώμοι

Έξω οι ώμοι

Οι ώμοι έξω είναι μεγάλη τάση στα νυφικά. Ρομαντικά αλλά και σέξι τόσο-όσο, ένας ώμος έξω μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει ένα νυφικό φόρεμα. Δίνει μία boho διάθεση στο στιλ της νύφης και, όπως όλα δείχνουν, αυτό αρέσει πολύ στις μέλλουσες νύφες. Τόσο, που οι αναζητήσεις για τέτοιου είδους νυφικά στο Pinterest αυξήθηκαν κατά 158%. Και το καταλαβαίνουμε, αφού με ένα νυφικό που έχει έξω τους ώμους μπορείτε να καταφέρετε να είστε κομψή και θηλυκή, χωρίς να αποκαλύπτετε πολύ δέρμα. Α! Και θα το συνδυάσετε καταπληκτικά με αυτά τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που αναφέραμε νωρίτερα...

 

#3: Τατουάζ γάμου

Τατουάζ γάμου

Προφανώς οι σημερινές νύφες θέλουν να κάνουν τατού για τη μεγάλη μέρα, αφού οι σχετικές αναζητήσεις στο Pinterest αυξήθηκαν κατά 116 τοις εκατό. Συχνά, όσοι κάνουν τατουάζ γάμου επιλέγουν να έχουν μόνιμα χαραγμένη την ημερομηνία του γάμου τους με μία ωραία γραμματοσειρά. Τα ζευγάρια που επιλέγουν αυτά τα τατουάζ δηλώνουν πιο σίγουρα από ποτέ ότι δεν θα χρειαστεί να τα κρύψουν ποτέ. Αρχικά ονομάτων, παζλ και διάφορα άλλα σχέδια κοσμούν τα χέρια των ζευγαριών που επιλέγουν αυτό τον εναλλακτικό τρόπο να δηλώσουν ότι είναι δεσμευμένοι.

 

#4: Μπλε κοστούμι

Μπλε κοστούμι

Το μπλε κοστούμι είναι πολύ της μόδας και επιτρέπει δεκάδες συνδυασμούς. Πλέον, μάλιστα, οι γαμπροί προτιμούν συχνά ένα πιο φωτεινό μπλε κοστούμι από το navy ή από το κλασικό μαύρο. Οι αναζητήσεις για την συγκεκριμένη απόχρωση στο Pinterest αυξήθηκαν κατά 90 τοις εκατό. 

 

#5: Απλό νυφικό χτένισμα

Απλό νυφικό χτένισμα

Οι αναζητήσεις για απλά και περιποιημένα updos έχουν αυξηθεί κατά 83 τοις εκατό στο Pinterest και, ταυτόχρονα, οι αναζητήσεις για φυσικά χτενίσματα γάμου έχουν επίσης αυξηθεί κατά 30%. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, οι νύφες στις μέρες μας στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε ένα πιο απλό και natural bridal look, πράγμα που μας εκπλήσσει ευχάριστα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη φυσική ομορφιά και εμείς λατρεύουμε τις φρέσκες νύφες!

 

by Βάσια Καττή