Διακόσμηση γάμου με θέμα την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων


Το διάσημο παιδικό βιβλίο «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» έχει αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά αφού έγινε και ταινία το 2010. Τα ζωντανά χρώματα της ταινίας, οι εκκεντρικοί χαρακτήρες και η μοναδική ιστορία είναι η τέλεια έμπνευση για έναν καλοκαιρινό γάμο. Τραπουλόχαρτα, βιβλία, μαγικά φίλτρα, τσαγιέρες, έντονα χρώματα, ακόμα και ένα λευκό κουνέλι μπορούν να συνθέσουν το τέλειο σκηνικό γάμου. Απλά θα ξετρελαθείτε με αυτές τις πινελιές στη διακόσμηση, που θυμίζουν τις περιπέτειες της Αλίκης!

 

Μαγική γαμήλια τούρτα

Ενσωματώστε στο γάμο σας τις πιο μαγικές στιγμές του παραμυθιού με μία θεματική τούρτα. Μπορείτε να τη διακοσμήσετε με τραπουλόχαρτα, τσαγιέρες και φυσικά καπέλα! Πώς σας φαίνεται η παρακάτω γαμήλια τούρτα? Τα ακανόνιστα επίπεδα θυμίζουν την τρέλα που επικρατεί στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ενώ έχει τόσα διακοσμητικά στοιχεία, που είναι σχεδόν αδύνατο να μην εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Γαμήλια τούρτα εμπνευσμένη από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

 

 

Αρίθμηση τραπεζιών με τραπουλόχαρτα

Οδηγήστε τους καλεσμένους σας στο τραπέζι τους με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Τα τραπουλόχαρτα είναι ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο θέμα και οι καλεσμένοι σίγουρα θα εκτιμήσουν αυτή τη λεπτομέρεια που, ωστόσο, κάνει τη διαφορά.

Τραπουλόχαρτα για την αρίθμηση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης.

 

 

Μενού εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες του έργου

Αυτή η ιδέα είναι πραγματικά πρωτότυπη και τη λατρεύουμε! Τι θα λέγατε να ονομάσετε τα πιάτα σας με βάση τους χαρακτήρες από τις περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων? Βάλτε τους καλεσμένους σας να επιλέξουν ανάμεσα στον Άσπρο Κούνελο και την Κόκκινη Βασίλισσα. Έναν Άσπρο Κούνελο, παρακαλώ!

 

Θεματικό γαμήλιο μενού.

 

 

Signature cocktails

Φτιάξτε τα αγαπημένα σας cocktails και στολίστε τα με επιγραφές «Drink me!». Απλά ελπίζουμε οι καλεσμένοι σας να μην μικρύνουν, όπως συνέβη στην Αλίκη!

Cocktails με επιγραφές Drink me.

 

 

Διακόσμηση τραπεζιών με τσαγιέρες

Χρησιμοποιήστε floral τσαγιέρες και φλιτζάνια για να διακοσμήσετε τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης. Γεμίστε τις τσαγιέρες και τα φλιτζάνια με υπέροχα λουλούδια και τοποθετήστε τα στο κέντρο του κάθε τραπεζιού. Αυτή η προσθήκη θα δώσει ζωή και μια αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο.

Τσαγιέρα και φλυτζάνια για τη διακόσμηση του γαμήλιου τραπεζιού.

 

 

Καθρέπτης με απόσπασμα από την ταινία

Σε όποιο σημείο της δεξίωσης έχετε ανεκμετάλλευτο χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν vintage καθρέπτη, πάνω στον οποίο μπορείτε να γράψετε το αγαπημένο σας απόσπασμα από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. «Στην πραγματικότητα, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να της δώσεις, ήταν μία ζωή γεμάτη Περιπέτειες». Τι θα λέγατε για αυτό?

Καθρέπτης με απόσπασμα από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

 

 

Χαρτοπετσέτες με τον Άσπρο Κούνελο

Χρησιμοποιήστε ειδικά φτιαγμένες χαρτοπετσέτες με τους αγαπημένους χαρακτήρες του βιβλίου. Μπορούμε να πούμε ότι είναι τόσο όμορφες, που οι καλεσμένοι σας σχεδόν θα ντρέπονται να τις χρησιμοποιήσουν!

Θεματικές χαρτοπετσέτες.

 

 

Ο ίδιος ο Άσπρος Κούνελος

Λοιπόν, αν το κατοικίδιό σας είναι κουνελάκι, αυτό το θέμα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το ενσωματώσετε στη μεγάλη μέρα. Αν κάποιος φίλος ή συγγενής έχει κουνελάκι, πείτε του να το φέρει. Μπορεί, βέβαια, να γίνει ο... σταρ της βραδιάς και να «κλέψει» λίγη από τη δόξα σας! Σκεφτείτε όμως πόσο όμορφες φωτογραφίες θα βγάλετε! Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον χώρο της δεξίωσης.

Κουνελάκι σε γαμήλια δεξίωση.

 

 

 

 by Βάσια Καττή