Τεχνητά Λουλούδια: 5 λόγοι να τα επιλέξετε για τη μέρα του γάμου σας


Είναι γεγονός ότι η απόφαση μεταξύ αληθινών και ψεύτικων λουλουδιών στη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους. Για παράδειγμα, ποια είναι η χρήση για την οποία προορίζετε τα λουλούδια γάμου? Θέλετε να μυρίζουν? Σε τι κόστος προσανατολίζεστε? Αν και είναι πολύ δύσκολο να νικήσουν το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών, τα τεχνητά λουλούδια φέρνουν πολλά οφέλη. Εδώ, θα βρείτε πέντε λόγους για να επιλέξετε faux λουλούδια για τη μεγάλη μέρα.

 

#1: Οι εποχές αλλάζουν, τα τεχνητά λουλούδια όχι

Αν ονειρεύεστε ένα υπέροχο μπουκέτο με παιώνιες για τη μεγάλη μέρα αλλά παντρεύεστε Σεπτέμβριο, μπορεί αρχικά να απογοητευτείτε. Πιστεύετε πραγματικά ότι πρέπει να εγκαταλείψετε αυτό το όνειρο λόγω εποχής? Απλά χρησιμοποιήστε ψεύτικα λουλούδια! Απλά πρέπει να επιλέξετε ποιοτικά τεχνητά λουλούδια, για πιο ρεαλιστικά αντίγραφα των αγαπημένων σας λουλουδιών. Μπορείτε να επιλέξετε λουλούδια για την ανθοδέσμη σας, για την μπουτονιέρα του γαμπρού, τη διακόσμηση των τραπεζιών, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

 

#2: Μπορείτε να τα ετοιμάσετε όποτε θέλετε

Αν, το πρωινό του γάμου σας, έχετε εκτός από το να ετοιμαστείτε, να ετοιμάσετε και τον χώρο της τελετής και της δεξίωσης, μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένη. Δώστε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο χρόνο, με το να ετοιμάσετε τις συνθέσεις με τα λουλούδια νωρίτερα. Αυτή είναι η ομορφιά των ψεύτικων λουλουδιών. Δεν πρόκειται να μαραθούν, να ξεθωριάσουν ή να ζαρώσουν. Έχετε τον χρόνο να τα τακτοποιήσετε όπως θέλετε και αυτά θα παραμείνουν ακριβώς έτσι! Μπορείτε να τα βάλετε σε βάζα και δοχεία ακόμη και εβδομάδες πριν το γάμο, πράγμα που θα κάνει τις τελευταίες μέρες πριν το γάμο πολύ πιο ξέγνοιαστες.

 

#3: Μπορούν να γίνουν αναμνηστικά της ημέρας σας

Αν επιλέξετε ένα μπουκέτο φρέσκων λουλουδιών και θέλετε να το κρατήσετε μετά το γάμο σας, θα δείτε ότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τα λουλούδια τέλεια. Από την άλλη, με ένα μπουκέτο από τεχνητά λουλούδια, δεν έχετε να αντιμετωπίσετε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Τυλίξτε τα λουλούδια με ένα προστατευτικό χαρτί, τοποθετήστε τα σε ένα κουτί και θα έχετε για πάντα ένα αναμνηστικό μίας από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής σας.

 

#4: Τα ψεύτικα λουλούδια είναι πιο οικονομικά

Γενικά, η αγορά τεχνητών λουλουδιών είναι πιο οικονομική σε σχέση με τα φρέσκα άνθη. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερα χρήματα να ξοδέψετε στη διακόσμηση. Να προειδοποιήσουμε όμως, ότι ειδικά όταν πρόκειται για άνθη, παίρνεις αυτό που πληρώνεις. Επομένως μάλλον είναι καλύτερο να δώσετε σημασία στην ποιότητα, παρά στην ποσότητα. Δεν θέλετε το αποτέλεσμα να μοιάζει φθηνό. Αν, λοιπόν, θέλετε να μπερδέψετε τους καλεσμένους σας έτσι ώστε να μην μπορούν να καταλάβουν αν πρόκειται για αληθινά ή τεχνητά άνθη, ίσως πρέπει και να τα πληρώσετε αναλόγως.

 

#5: Μπορείτε να τα συνδυάσετε με φρέσκα λουλούδια

Το να αγοράσετε τεχνητά λουλούδια δεν σας εμποδίζει από το να βάλετε και φρέσκα άνθη στην τελετή ή τη δεξίωση του γάμου σας. Πολλά μοντέρνα ζευγάρια επιλέγουν να τα συνδυάζουν. Μπορείτε, δηλαδή, να διατηρήσετε το αρχικό σας πλάνο και να χρησιμοποιήσετε φρέσκα λουλούδια σε ορισμένα βασικά σημεία του στολισμού, όπως στην ανθοδέσμη και κοντά στο ιερό και να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα λουλούδια σε δευτερεύοντα σημεία. 

 

by Βάσια Καττή