5 Σημάδια που δείχνουν ότι έχετε διαλέξει το σωστό νυφικό


Αρχικά, το νυφικό είναι πολύ ακριβό. Παράλληλα, είναι ίσως το πιο αξιομνημόνευτο ρούχο που θα αγοράσετε ποτέ. Πριν το κλείσετε λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι είναι ό,τι ακριβώς θέλατε πάντα. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο, υπάρχουν όμως μερικά πράγματα, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε για να είστε απόλυτα σίγουρη. Δείτε τα στη συνέχεια. Είναι πέντε σημάδια και θα πρέπει να τα τσεκάρετε όλα πριν κάνετε αυτή την τόσο σημαντική αγορά.

#1: Είναι στο κατάλληλο ύφος και σιλουέτα για το γάμο σας

Μόνο και μόνο επειδή έχετε ξετρελαθεί με ένα συγκεκριμένο νυφικό, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει με τον χώρο που έχετε επιλέξει για την τελετή ή τη δεξίωση, με την ατμόσφαιρα ή το στιλ του γάμου σας. Αν, για παράδειγμα, έχετε επιλέξει ένα τολμηρό νυφικό με βαθύ ντεκολτέ και η τελετή πρόκειται να γίνει σε έναν παραδοσιακό και συντηρητικό ναό, ίσως είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ανάλογο look και στο νυφικό σας.

 

#2: Το λατρεύετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων

Ακόμη και αν κάποιες φορές επηρεάζεστε εύκολα ή απλά σέβεστε πολύ τη γνώμη των φίλων/συγγενών/πωλητριών, αυτή τη φορά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα παίρνατε την ίδια ακριβώς απόφαση ακόμη και αν ψωνίζατε μόνη σας. Αν ψάχνετε διαρκώς κάποιον να σας επιβεβαιώνει ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή, ίσως πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο νυφικό. Μάλλον το συγκεκριμένο δεν ήταν το κατάλληλο για εσάς.

 

#3: Το αγοράζετε για τους σωστούς λόγους

Ομοίως με το νούμερο #2, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν αγοράζετε το νυφικό για οποιονδήποτε λόγο, πέρα από το γεγονός ότι το λατρεύετε – όχι επειδή η μαμά σας το προτιμούσε από ένα άλλο που είχατε βάλει στο μάτι εσείς, ή επειδή είναι το μέγεθος και το στιλ στο οποίο θέλετε να χωρέσετε σε 8 μήνες, ή επειδή το μαγαζί κλείνει και δεν είστε διατεθειμένη να το επισκεφθείτε δεύτερη ή τρίτη φορά. Μην πιέζεστε και μη βιάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό νυφικό για εσάς, για τους σωστούς λόγους.

 

#4: Μπορείτε να φάτε, να περπατήσετε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε ενώ το φοράτε

Θα στέκεστε, θα κάθεστε, θα συναναστρέφεστε με κόσμο για πολλές ώρες φορώντας το νυφικό σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα είναι σύμμαχός σας και όχι εχθρός σας. Μπορεί να δείχνετε υπέροχη με ένα νυφικό που αγκαλιάζει το σώμα ή το μπούστο σας με ένα καταπληκτικό ύφασμα, πριν το πάρετε όμως, να θυμάστε ότι η μέρα του γάμου σας δεν είναι μια μέρα που θα θέλετε να νιώθετε άβολα, αμήχανα ή νευρική, μόνο και μόνο για να φορέσετε ένα πολύ ωραίο φόρεμα. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε άνετα και σίγουρα μπορείτε να βρείτε ένα πανέμορφο νυφικό το οποίο δεν σας πιέζει! Συνεχίστε να ψάχνετε, αυτό δεν ήταν το κατάλληλο για εσάς.

 

#5: Έχετε δει όλες τις επιλογές σας

Ακόμη και αν είστε 90% σίγουρη ότι θέλετε ένα μποέμ νυφικό, εμείς προτείνουμε να δοκιμάσετε τα πάντα. Άλλωστε, το να δοκιμάσετε ένα νυφικό, δεν σημαίνει και ότι πρέπει να το αγοράσετε! Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο όμορφο δείχνει πάνω σας ένα κλασικό νυφικό σε γραμμή Α. Τι έχετε να χάσετε?

 

 

by Βάσια Καττή