Ένας Γάμος με Θέμα το Ταξίδι


Αν λατρεύετε τις εξορμήσεις και έχετε ταξιδέψει πολύ με το άλλο σας μισό, ή θέλετε να το κάνετε στο μέλλον, τότε αυτό το άρθρο σας αφορά. Ένας γάμος εμπνευσμένος από ταξίδια είναι μία εκπληκτική και πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα λατρέψετε. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο μπορείτε να ενσωματώσετε παντού: στις προσκλήσεις, στα τραπέζια, στη διακόσμηση, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να βάλετε το ταξίδι στον γάμο σας. Συνεχίστε την ανάγνωση και θα βρείτε super cute ιδέες για τη μεγάλη μέρα.

Το Προσκλητήριο

Πόσο όμορφο θα ήταν να φτιάξετε προσκλητήρια σε καρτ ποστάλ? Ή σε αεροπορικά εισιτήρια? Έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να προϊδεάσετε τους καλεσμένους σας για το θέμα του γάμου, ενώ παράλληλα θα τους εντυπωσιάσετε σίγουρα, αφού σπάνια βλέπουμε τέτοιες προσκλήσεις.

 

Καρτ ποστάλ προσκλητήριο.

 

Προσκλητήριο σε αεροπορικό εισιτήριο.

 

 

Τα Quotes

Μία πολύ ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε φράσεις με θέμα το ταξίδι σε κάδρα για τη διακόσμηση. Υπάρχουν αμέτρητα quotes που αφορούν ταξίδια και περιπέτειες και μπορείτε να τα τοποθετήσετε σχεδόν παντού. Αν δεν θέλετε να τα βάλετε σε κάδρα, μπορείτε να γράψετε μία φράση πάνω στις χαρτοπετσέτες για παράδειγμα. Μικρό, αλλά ξεχωριστό.

 

Quotes σε κάδρα για τη διακόσμηση.

 

Η Γαμήλια Τούρτα

Ούτε η γαμήλια τούρτα μπορεί να ξεφύγει από το θέμα του ταξιδιού! Όπως είπαμε, πολύ απλά, μπορεί να ταιριάξει παντού. Σκεφτήκατε να βάλετε σαν βάση για την τούρτα σας μία vintage βαλίτσα? Παράλληλα, μπορείτε να βάλετε διάσπαρτα πάνω στην τούρτα ζαχαρωτά σε σχήμα γραμματόσημου. Φροντίστε μόνο η τούρτα να είναι σε ένα ουδέτερο χρώμα, ώστε να μην φαίνεται πολύ φορτωμένη.

 

Γαμήλια τούρτα με θέμα το ταξίδι.

 

Το Τραπέζι

Η διακόσμηση του τραπεζιού θα αναδείξει σε μεγάλο βαθμό το θέμα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υδρόγειους σαν διακοσμητικά ή χάρτες σαν σουπλά και να τα συνδυάσετε με λουλούδια και σερβίτσια σε έντονα χρώματα. Αμέσως νιώθει κανείς την ευεξία που νιώθει και ένας ταξιδιώτης! Τι λέτε?

 

 

Διακόσμηση τραπεζιού με υδρόγειο σφαίρα.

 

Τα Λουλούδια

Άλλη μία ωραία, αλλά και οικονομική ιδέα είναι να τυλίξετε τα λουλούδια με τα οποία θα διακοσμήσετε τον χώρο ή τα τραπέζια με… χάρτες! Για να μην έχετε ατυχήματα, αφού δεν μπορούμε να βασιστούμε στο χαρτί, καλό είναι μόλις τυλίξετε τα άνθη με τον χάρτη να τα τοποθετήσετε όμορφα σε γυάλινα βάζα. Έτοιμα και τα λουλούδια!

 

Λουλούδια τυλιγμένα σε χάρτη.

 

Το ρύζι

Αντί για πουγκάκια, εμείς σας έχουμε μία καλύτερη ιδέα. Τυλίξτε το ρύζι που θα μοιράσετε στους καλεσμένους σας μέσα σε χωνάκια-χάρτες! Το θέμα σας ταιριάζει παντού και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν τη διαφορά και θα εντυπωσιάσουν πραγματικά τους καλεσμένους σας.

 

Χωνάκια-χάρτες.

 

Οι Ευχές

Σε έναν θεματικό γάμο, μπορείτε να έχετε και ένα εναλλακτικό βιβλίο ευχών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία υδρόγειο σφαίρα, την οποία θα τοποθετήσετε σε ένα όμορφα στολισμένο τραπέζι. Βάλτε δίπλα έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο και αφήστε τους καλεσμένους σας να σας ευχηθούν. Αφού σας αρέσουν τόσο τα ταξίδια, μπορείτε να διακοσμήσετε την υδρόγειο με τις ευχές στο σπίτι σας και να θυμάστε για πάντα την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

 

Υδρόγειος σφαίρα για τις ευχές.

 

Και να θυμάστε… τώρα θα ξεκινήσετε το πιο μεγάλο και πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας!


by Βάσια Καττή