Ο ρόλος-έκπληξη της Kylie Jenner στον αρραβώνα της προσωπικής της βοηθού στο Μαλιμπού


Η Kylie Jenner έδειξε ότι εκτός από καλό αφεντικό είναι και πολύ καλή φίλη, αφού βοήθησε την προσωπική της βοηθό Victoria Villarroel Gamero να αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της. «Η Vic αρραβωνιάστηκε! Την ξεγέλασα!» ανακοίνωσε χαρωπά η 19χρονη Kylie, ενώ κατέγραφε τη βοηθό της και τον νέο της αρραβωνιαστικό, τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Marco Lobo, αμέσως μετά την πρόταση που της έκανε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Μαλιμπού.

Η ρομαντική πρόταση γάμου έγινε σε μία ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα με κεράκια σε σχήμα καρδιάς, μπροστά σε γνωστούς και φίλους του ζευγαριού οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά των ερωτευμένων. Μόλις ακούστηκε το πολυπόθητο «ναι», οι αγαπημένοι του ζευγαριού που βρίσκονταν μαζεμένοι στην αυλή ενός κοντινού σπιτιού, άρχισαν να ζητωκραυγάζουν! Το υπέροχο σκηνικό συμπλήρωνε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα, πράγμα που έκανε την πρόταση γάμου να μοιάζει βγαλμένη από ταινία.

 

 

Συγγενείς και φίλοι παρακολουθούσαν σε κοντινή απόσταση το ζευγάρι.

 

Σέ ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram της Kylie, ένας άντρας στρέφει την κάμερα στη 19χρονη και ακούγεται να λέει για την ίδια: «Τα συγχαρητήρια στον «εγκέφαλο». Τα κατάφερες!»

H Victoria πήρε αργότερα μια ζεστή αγκαλιά την Kylie, με το αφεντικό της να τη ρώτα: «Σε ξεγέλασα;» Η βοηθός της κούνησε καταφατικά το κεφάλι: «Ναι!!»

 

Kylie Jenner & Victoria Villarroel Gamero.

 

Ακόμη δεν είναι βέβαιο πόσα από όσα συνέβησαν οφείλονταν στην Kylie, ωστόσο η προσωπική της βοηθός φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ευγνώμον για τη χειρονομία.

Η Victoria δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με την 19χρονη και έγραψε για το αφεντικό της στη λεζάντα: «@kyliejenner οι λέξεις δεν μπορούν καν να περιγράψουν το πόσο ευγνώμων είμαι που σε έχω στη ζωή μου. ΕΧΩ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!»

 

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η Kylie φόρεσε ένα στενό, nude φόρεμα, το οποίο τόνιζε τις καμπύλες της και είχε τα μακριά, μαύρα μαλλιά της ισιωμένα και κάτω.

 

Να αναφέρουμε ότι η Victoria υπήρξε προσωπική βοηθός των αδερφών Kylie και Kendall από τον Ιούλιο του 2015, σύμφωνα με το LinkedIn της. Η ίδια, μάλιστα, έχει εμφανιστεί και σε ένα βίντεο στην ιστοσελίδα της Kylie, στο οποίο την μακιγιάρει το αφεντικό της.

 

by Βάσια Καττή

Δείτε περισσότερο υλικό στο Ε news