5 γαμήλιες «καταστροφές» που τελικά δεν είναι και τόσο κακές


Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να πάνε καλά την ημέρα του γάμου σας: η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να είναι αγαπημένοι, ο φωτογράφος πρέπει να εμφανιστεί. Όμως, για κάποια πράγματα, είναι οκ το να ξεφύγετε λίγο, χωρίς αυτά να καταστρέψουν τον γάμο. Αν κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχό σας, μην χαραμίσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα σας απλά επειδή δεν έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είχατε φανταστεί.

Οι Λεπτομέρειες

Τα τραπεζομάντηλα απέχουν μία απόχρωση από το τέλειο; Η τούρτα είναι λίγο άνοστη; Τα διακοσμητικά δεν κρεμάστηκαν όπως ακριβώς θα θέλατε; Ξεχάστε το, αν μπορείτε, ή απλά πείτε σε κάποια στενή φίλη να κάνει μερικές γρήγορες αλλαγές. Μάλλον μόνο εσείς μπορείτε να παρατηρήσετε αυτές τις μικρές αποκλίσεις από τον ονειρικό σας γάμο, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην αφήσετε τόσο μικρά πράγματα να σας εμποδίσουν από το να λατρέψετε την μοναδική αυτή ημέρα.

 

Ο Καιρός

Όπου κι αν κάνετε την τελετή  ή την δεξίωση, αν κάτι είναι σε υπαίθριο χώρο, καλό είναι να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο. Ο καιρός είναι απρόβλεπτος, μπορείτε να έχετε ένα σκέπαστρο αν αυτό είναι εφικτό, ή να έχετε και έναν δεύτερο, κλειστό χώρο διαθέσιμο για αυτήν την περίπτωση. Αν, τελικά, όντως βρέχει την ημέρα του γάμου σας, εκμεταλλευτείτε το! Ο φωτογράφος σας θα έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοιες συνθήκες, έτσι θα έχετε σίγουρα συγκλονιστικές γαμήλιες φωτογραφίες. Στην πραγματικότητα, μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες γάμου περιλαμβάνουν σταγόνες βροχής ή μαγικά ουράνια τόξα -και αυτά δεν μπορείς με τίποτα να τα πετύχεις χωρίς τη βροχή!

 

Ζευγάρι στη βροχή την ημέρα του γάμου.

 

Τα Λουλούδια

Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που προέρχονται από τη φύση, υπάρχουν διαφορές από λουλούδι σε λουλούδι. Σίγουρα, όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κρατήσετε στα χέρια σας ένα μπουκέτο στο ιδανικό σχέδιο και την τέλεια απόχρωση, αλλά εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένη για μικρές παραλλαγές στο χρώμα και το σχήμα. Και αν δεν είναι η τέλεια απόχρωση του ροζ που πάντα ήθελες; Ε, και;

 

Το Ποτό

Ποτά, κρασί, σαμπάνια. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως το αλκοόλ θα ρέει άφθονο την ημέρα του γάμου σας και ίσως κάποιοι να το παρακάνουν. Αν φοβάστε το ενδεχόμενο κάποιοι καλεσμένοι να μεθύσουν, μπορείτε να έχετε από πριν ένα-δυο άτομα σε επιφυλακή ώστε να φροντίσουν εκείνους που «το έτσουξαν» παραπάνω!

 

Πολύ αλκοόλ την ημέρα του γάμου.

 

 

Τα Παιδιά

Κανείς δεν θέλει να διακόπτεται η τελετή του γάμου του, αλλά αν ένα μωρό αρχίσει να κλαίει, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Αν σας ενοχλεί πραγματικά αυτό το ενδεχόμενο, μπορείτε να ζητήσετε ευγενικά από τους καλεσμένους με μικρά παιδιά να καθίσουν στο πίσω μέρος, ώστε να μπορούν να φύγουν για λίγο, αν χρειαστεί. Η συμβουλή μας είναι -για να μην ανησυχείτε και για αυτό- να δεχτείτε απλά ότι ό,τι γίνει, έγινε! Θα παντρευτείτε, οπότε απολαύστε το. Άλλωστε, μετά από καιρό ένα τέτοιο περιστατικό θα είναι μάλλον μια ξεκαρδιστική ιστορία για τα οικογενειακά σας τραπέζια!

 

Αυτά τα μικρά πράγματα, δεν μπορούν να καταστρέψουν τον γάμο σας. Όσο προετοιμασμένοι και αν είστε, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μία φορά παντρεύεστε όμως, απολαύστε το ό,τι και αν γίνει!

 

 

by Βάσια Καττή